Φροντιστήριο «Αρχές Βιοστατιστικής: Τι πρέπει να ξέρει ο Κλινικός Ιατρός»

8 Απριλίου 2023

Ξενοδοχείο Stratos Vassilikos – Αθήνα

Αιματολογικό Τμήμα Παθολογικού Τομέα ΓΑΟΝΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ»

Ι.Ε.Μ.ΒΙ.ΘΕ.Κ.

Μήνυμα Προέδρου

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Αιματολογικό Τμήμα του Παθολογικού Τομέα του ΓΑΟΝΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Ι.Ε.Μ.ΒΙ.ΘΕ.Κ., Φροντιστήριο με θέμα «Αρχές Βιοστατιστικής: Τι πρέπει να ξέρει ο Κλινικός Ιατρός», το Σάββατο 8 Απριλίου 2023 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο «Stratos Vassilikos».

Σκοπός του φροντιστηρίου είναι να μεταφέρει στους συναδέλφους που ασχολούνται με την διενέργεια και συγγραφή εργασιών – και λίγο πολύ όλοι μας το κάνουμε – με απλά λόγια τις περίπλοκες έννοιες της βιοστατιστικής, ώστε να μπορούν τόσο να σχεδιάζουν σωστά μια εργασία, όσο και να αξιολογούν ένα άρθρο από άποψη στατιστικής αξιοπιστίας.

Είναι γεγονός ότι αυτό το Φροντιστήριο δεν μπορεί να υποκαταστήσει ένα διετές μεταπτυχιακό Βιοστατιστικής, ούτε να καλύψει εκτενώς το θέμα σε μία μέρα. Επειδή όμως δεν υπάρχει η πολυτέλεια σε όλους μας να παρακολουθήσουμε ένα μεταπτυχιακό ή να έχουμε στη δούλεψη μας ένα βιοστατιστικό για κάθε εργασία που παρουσιάζουμε, αυτό το Φροντιστήριο θα προσπαθήσει να διευκρινίσει τις κύριες στατιστικές έννοιες και να επισημάνει τις παγίδες.

Το Φροντιστήριο θα έχει τη μορφή διαλόγου γιατρού-βιοστατιστικού σε φιλικό περιβάλλον, όπου θα δοθεί έμφαση σε ερωτήσεις και απορίες. Διδάσκων θα είναι ο κος Β. Βασδέκης, Καθηγητής Στατιστικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο οποίος και παλαιότερα έχει εκπαιδεύσει Αιματολόγους, με πολύ καλές συστάσεις.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να το παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε ενεργά. Θα χορηγηθούν μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον ΠΙΣ

Σας Ευχαριστώ

Δρ. Αναστασία Πουλή

Επιτροπές
Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Ευάγγελος Τέρπος
Αντιπρόεδρος: Ευστάθιος Καστρίτης
Γεν Γραμματέας: Μαγδαλινή Μήγκου
Ταμίας: Μαρία Γαβριατοπούλου
Μέλη: Ειρήνη Κατωδρύτου
Ιωάννης Τρουγκάκος
Δημήτριος Χριστούλας

Οργανωτική / Επιστημονική Επιτροπή

Πρόεδρος: Αναστασία Πουλή
Μέλη: Ειρήνη Κατωδρύτου
Αργύρης Συμεωνίδης

Abstract Reviewers
Nikolaos Giannakoulas, Osman İlhan, Ahmet İfran, Magdalini Migkou, Vassiliki Pappa, Nur Soyer, Eleni Variami, Mehmet Yılmaz
Πρόγραμμα
Εγγραφές
Δηλώστε συμμετοχή
Περιλήψεις
Για να κατεβάσετε το αρχείο των περιλήψεων πατήστε εδώ
Γενικές Πληροφορίες

Τοποθεσία

Συνεδριακή αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ, ξενοδοχείο STRATOS VASSILIKOS

Το ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός ανακαινίστηκε ριζικά, με στόχο να προσφέρει μια καινοτόμα οπτική στις έννοιες φιλοξενία και ξεκούραση. Με την απλότητα, την ομορφιά και τη φαντασία που το διακρίνουν ανατρέπει τα δεδομένα δημιουργώντας ένα μεταμοντέρνο, πρωτοποριακό τοπίο επόμενης γενιάς. Οι παροχές του ξενοδοχείου μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν, γυμναστήριο με σάουνα και χαμάμ, κομμωτήριο και αίθουσα παιχνιδιών με μπιλιάρδο, μίνι ποδοσφαιρικό και play station. Στο ξενοδοχείο λειτουργούν πέντε πλήρως εξοπλισμένες συνεδριακές αίθουσες στις οποίες μπορείτε να διεξάγετε κάθε τύπου επαγγελματική συνάντηση, συνέδριο, ημερίδα, συμπόσιο ή συνέντευξη τύπου. Οι ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες μας σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση θα αναδείξουν με τρόπο μοναδικό οποιαδήποτε επαγγελματική συνεύρεση.

Διαμονή - Μετάβαση

Ξενοδοχείo Συνεδρίου: STRATOS VASSILIKOS

https://www.airotel.gr/el/Stratos-Vassilikos-793.htm

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες και κρατήσεις δωματίων και μετακινήσεων.

Χορηγοί
001-AbbVie
002-Amgen
003-Anabiosis
006-Bristol
006-Demo
008-Genesis-1
009-GSK
Innovis
010-Integris2
013-Rafarm
018-Teva
WinMedica
001-AbbVie
002-Amgen
003-Anabiosis
006-Bristol
006-Demo
008-Genesis
009-GSK
Innovis
010-Integris2
013-Rafarm
018-Teva
WinMedica